Musikalsk foredrag 1

Musikalsk foredrag 1

Musikalsk foredrag

Onsdag den 11. september mødes vi i Parkhallen kl. 14.00 – 16.00.

HK- senior har inviteret Flemming Både, som er en meget dygtig sanger og musiker. Flemming holder musikalske foredrag, hvor han fortæller om forskellige af vores store danske musikere, komponister og digtere. Historierne suppleres af masser af fællessang, sang og musik.

Onsdag den 11/9 er det Sigfred Pedersen der står for skud. Sigfred Pedersen var, blandt mange ting en dansk visedigter, kunstmaler og skuespiller. Hvem kender ikke sange som: Katinka, Katinka, luk vinduet op,- Nu går våren gennem Nyhavn,-  og Den gamle skærslibers forårssang, som er nogle af Sigfred Pedersens de mest kendte ?

Men de færreste er klar over, hvor omfattende Sigfreds visesamling er. Flemming Både fortæller om levemennesket Sigfred Pedersen og vi skal synge nogle af hans mest kendte sange. Det er en munter fortælling om et herligt liv, hvor øl, kvinder og tobak var inspirationskilde til en stor samling af humørfyldte og livssprudlende viser.

Kom til denne skønne eftermiddag med foredrag og sang.

Pris kun Kr. 80,- og så er der også kaffe med brød.

Seneste tilmelding den 7. september på sms nr. 6065 3455. Skriv: Dit navn + IFA

Betaling på Mobil Pay 622 714. Skriv: Dit navn + IFA

Tilmeldingen er bindende efter sidste tilmeldingsfrist.

Jeg håber vi ses.

 Hilsen Vibse.

Flügger 4. – 7. september 2024 kører med hele 30%* rabat.

Spred budskabet om det gode tilbud blandt IFA- medlemmer. Husk også venner og familie! Så mange som muligt skal have chancen for at benytte tilbuddet - og så IFA får optjent støtte. Brug kode 645 899- Idræt For Alle 

 

Kampagneperiode: 4. - 7. september 2024. Kan ikke kombineres med andre tilbud, og gælder ikke i forvejen nedsatte varer samt varer fra andre leverandører.